محورهای علمی دوره
آشنایی با سامانه TTAC- ثبت منبع مواد غذایی و آشامیدنی- آشنایی با قوانین و مقررات مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی- آشنایی با شرح وظایف مسئولین فنی

 

مدرس دوره
مدرس دوره : خانم دکتر علیزاده

– دکتری علوم و صنایع غذایی

– مدرس دوره های معاونت غذا و دارو قطب هشتم

– کارشناس مسئول کنترل و بازرسی اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی معاونت غذا و دارو

زمان برگزاری دوره

۲۹ و ۳۰ ماه ۹۹

گواهینامه آموزشی

همراه با اعطای گواهینامه معتبر داخلی مورد تایید سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

 

نحوه برگزاری دوره

دو روزه-مجازی

شرایط ثبت نام

 جهت کسب اطلاع از شهریه دوره با شماره های  ۳۲۴۶۰۸۰۴-۳۲۴۳۸۶۳۸ تماس حاصل فرمایید