فنون پذیرایی و تشریفات

محورهای علمی دوره
مفهوم کلی سرویس دهی- قوانین عمومی سرویس دهی- اصول بهداشت فردی و عمومی در محل کار- استانداردهای ظاهری رسمی پرسنل- شرایط یک آبدارخانه استاندارد- نحوه نظافت سرویسهای بهداشتی- نحوه پذیرایی در جلسات- نحوه ضد عفونی ظروف و محیط کار- نحوه وارد شدن به اتاق- نحوه طبخ چای و شتسشوی میوه- استانداردها و الگوهای رفتاری و….
مدرس دوره
مدرس دوره :  مهندس سبحانی سرشت

کارشناس هتلداری

دارای سابقه کار در چندین هتل در داخل وخارج کشور

دارای سابقه کار و تدریس در برخی شرکتها،سازمانهاو نهادهادرسراسر کشور از جمله مجلس شورای اسلامی، شرکت قطار های رجاء ، شرکت ملی گاز ایران، شرکت نفت ،شهرداری تهران ، بندر عسلویه،شرکت ملی نفتکش ایران، هتلداری کیش،شرکت اسکانیا، شرکت لیزینگ ایران خودرو، ذوب آهن اصفهان و

زمان برگزاری دوره

۱۹ و ۲۰ تیر ماه ۹۸

گواهینامه آموزشی

همراه با اعطای گواهینامه معتبر داخلی مورد تأیید سازمان ملی استاندارد ایران

نحوه برگزاری دوره

دو روزه – (۸-۱۶)

شرایط ثبت نام

 

جهت کسب اطلاع از شهریه دوره با شماره ۳۲۴۳۸۶۳۸ تماس حاصل فرمایید.