بهداشت، ضدعفونی و تعیین کانون آلودگی خطوط تولید صنایع غذایی

محورهای علمی دوره
مقدمه- تعاریف- منابع آلوده کننده موادغذایی- آشنایی با گروه های مهم میکروارگانیسم ها مرتبط با مواد غذایی- انواع روش های تمیز کردن و ضدعفونی- انوع مواد جهت  تمیز کردن و ضدعفونی- انتخاب مواد و روش مناسب  تمیز کردن و ضدعفونی- محصولات رایج برای نظافت و ضدعفونی- استفاده از مواد ضدعفونی کننده در کارخانه های مختلف- باقیمانده مواد ضدعفونی- مقاومت میکروبی به مواد ضدعفونی کننده- صحه گذاری فرایند نظافت و ضدعفونی براساس راهنمای ۲۰۱۶ اتحادیه اروپا
مدرس دوره
مدرس دوره : آقای کاکوئی

رتبه اول کارشناسی ارشد علوم وصنایع غذایی با گرایش کنترل کیفی و بهداشتی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

مدرس دوره های  مبانی نمونه برداری مواد غذایی وپیشرفته،  بهداشت ،ضدعفونی وتعیین کانون آلودگی خطوط تولید صنایع غذایی،  فرمولاسیون محصولات غذایی-بهبود عطر وطعم و …

عضویت در کمیته طراحی وتدوین رشته وسرقصل دوره های تخصصی صنایع غذایی در معاونت پژوهشی سازمان فنی وحرفه ای کشور

زمان برگزاری دوره

۲۲ مهرماه ۱۴۰۰

گواهینامه آموزشی

همراه با اعطای گواهینامه معتبر داخلی مورد تایید سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

نحوه برگزاری دوره

یک روزه-مجازی

شرایط ثبت نام

جهت کسب اطلاع از شهریه دوره با شماره های ۳۲۴۶۰۸۰۴-۳۲۴۳۸۶۳۸ تماس حاصل فرمایید.

 و یا می توانید بر روی گزینه پیش ثبت نام کلیک نمایید.