| موضوع آموزش | تاریخ |
| کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار MSP | پاییز و زمستان ۸۸ |
| کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار Primavera | |
| ممیزی داخلی استاندارد مدیریت کیفیت ISO 9001:2008 | |
| تشریح معیارهای EFQM | |
| ساماندهی محیط کار ۵S | |
| مدیریت پروژه بر اساس PMBOK | |
| مدیریت و مهندسی ارزش | |
| سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای OHSAS 18001:2007 |
۱۳۸۸
۱۳۸۹
| موضوع آموزش | تاریخ |
| کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار MSP | بهار ۸۹ |
| کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار Primavera | |
| ممیزی داخلی استاندارد مدیریت کیفیت ISO 9001:2008 | |
| کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار MSP | پاییز و زمستان ۸۹ |
| کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار Primavera | |
| ممیزی داخلی استاندارد مدیریت کیفیت ISO 9001:2008 | |
| سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای OHSAS 18001:2007 | |
| نرم افزار ارزیابی فنی و اقتصادی Comfar | |
| مدیریت و مهندسی ارزش | |
| مدیریت پروژه بر اساس PMBOK | |
| تشریح معیارهای EFQM |
برخی تصاویر
۱۳۹۰
| موضوع آموزش | تاریخ |
| کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار MSP | بهار ۹۰ |
| کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار Primavera | |
| ممیزی داخلی استاندارد مدیریت کیفیت ISO 9001:2008 | |
| سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای OHSAS 18001:2007 | |
| نرم افزار ارزیابی فنی و اقتصادی Comfar | |
| مدیریت و مهندسی ارزش | |
| مدیریت پروژه بر اساس PMBOK | |
| تشریح معیارهای EFQM | |
| کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار MSP | پاییز و زمستان ۹۰ |
| کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار Primavera | |
| نرم افزار Minitab | |
| تشریح الزامات و مستندسازی سیستم مدیریت کیفیت ۹۰۰۱:۲۰۰۸ ISO | |
| سرممیزی سیستم های مدیریت کیفیت مبتنی بر استاندارد ۹۰۰۱:۲۰۰۸ ISO | |
| مبانی، تشریح الزامات ، مستند سازی و ممیزی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای OHSAS 18001:2007 | |
| مبانی، تشریح الزامات، مستندسازی و ممیزی HSE-ME | |
| مبانی، تشریح الزامات، مستندسازی و ممیزی ISO 14001:2004 | |
| تربیت کارشناس تضمین کیفیت |
برخی تصاویر
۱۳۹۱
| موضوع آموزش | تاریخ |
| ممیزی داخلی سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001:2008 | بهار و تابستان ۹۱ |
| ممیزی داخلی سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاه ISO/IEC17025 | |
| تشریح الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای OHSAS 18001 | |
| تشریح الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاه ISO/IEC 17025 | |
| ممیزی سیستم مدیریت کیفیت مواد غذایی ISO 22000 | |
| سر ممیزی سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001:2008 | |
| ارگانیک مواد غذایی | |
| ممیزی داخلی سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001:2008 | |
| مقاله نویسی ISI | پاییز و زمستان ۹۱ |
| ممیزی سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاه ISO/IEC 17025 | |
| کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار MSP | |
| رویکرد علمی برنامه ریزی آموزش بر مبنای استاندارد ISO 10015 |
برخی تصاویر
۱۳۹۲
| موضوع آموزش | تاریخ |
| بازرسی چشمی جوش (VT) | بهار ۹۲ |
| اپراتوری و تشریح استاندارد۸۹۸۷ (جهت سازندگان بهره برداران و واردکنندگان مجموعه های تفریحی) |
|
| اپراتوری و تشریح استاندارد۱۱۳۸۹ (تجهیزات وسایل بادی- ایمنی و روشهای آزمون ) |
|
| اپراتوری و تشریح استاندارد۱۴۲۳۸-۱و۲ (جهت سازندگان بهره برداران و واردکنندگان مجموعه های تفریحی و سرسره های آبی ) |
|
| مهارت اپراتوری تجهیزات وسایل (بازی، آبی، بادی) | |
| اصول مقاله نویسیISI | |
| برنامه ریزی و کنترل پروژه با استفاده از نرم افزارMSP | |
| برنامه ریزی وکنترل پروژه با استفاده ازنرم افزار Primavera | |
| نظام آراستگی محیط کار (۵S) | |
| ممیزی داخلی سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001:2008 |
|
| تخمین عدم قطعیت اندازه گیری | |
| برنامه ریزی و کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار MSP | تابستان ۹۲ |
| سامانه های لوله گذاری برای کاربردهای آبرسانی، فاضلاب و زهکشی تحت فشار- پلی اتیلن(PE)- (مطابق استاندارد ملی ایران به شمارهINSO 14427 ) |
|
| برنامه ریزی و کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار Primavera | |
| مدیریت پروژه بر اساس استاندارد PMBOK | |
| نرم افزار تحلیل آماری SPSS | |
| تشریح الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاه ISO/IEC 17025 | |
| مدیریت نگهداری و تعمیرات CMMS | |
| مدیریت مالی | |
| حسابداری مالیاتی | |
| ممیزی سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاه ISO/IEC 17025 |
پاییز ۹۲ |
| ممیزی داخلی سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001:2008 |
|
| برنامه ریزی و کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار MSP | |
| برنامه ریزی و کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار Primavera | |
| نرم افزار تحلیل آماری SPSS | |
| مدیریت مالی برای مدیران غیر مالی | زمستان ۹۲ |
| آشنایی با مبانی ، تشریح الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت بهداشت مواد غذایی ((HACCP |
|
| سیستم مدیریت نگهداری و تعمیرات مکانیزه (CMMS) | |
| حسابداری قیمت تمام شده | |
| کنترل کیفیت آماری | |
| کنترل کیفیت آماری ویژه واحدهای صنعتی رفسنجان | |
| ایمنی حین کار ویژه واحدهای صنعتی رفسنجان | |
| تشریح معیارهای مدل EFQM | |
| تخمین عدم قطعیت اندازه گیری | |
| مبانی، تشریح الزامات سیستم مدیریت ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE-MS) |
برخی تصاویر
۱۳۹۳
| موضوع آموزش | تاریخ |
| کالیبراسیون عمومی (CME) | بهار ۹۳ |
| ممیزی داخلی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO22000:2005 | |
| اصول انبارداری | |
| ممیزی داخلی سیستم مدیریت کیفیت ISO9001:2008 | |
| ممیزی داخلی سیستم مدیریت کیفیت ISO9001:2008 | |
| رویکرد حل مسئله با متدولوژی شش سیگما | |
| ممیزی داخلی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ایOHSAS 18001:2007 | |
| نگهداری و تعمیرات بهره ور فراگیر TPM | |
| تشریح الزامات سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاه مبتنی بر استاندارد ISO/IEC 17025 | |
| برنامه ریزی و کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار Primavera | |
| اپراتوری و تشریح استاندارد۸۹۸۷(جهت سازندگان بهره برداران و واردکنندگان مجموعه های تفریحی) | تابستان ۹۳ |
| اپراتوری و تشریح استاندارد۱۱۳۸۹(تجهیزات وسایل بادی- ایمنی و روشهای آزمون ) | |
| اپراتوری و تشریح استاندارد۱۴۲۳۸-۱و۲(جهت سازندگان بهره برداران و واردکنندگان مجموعه هایتفریحی و سرسره های آبی ) | |
| کنترل فرآیند آماری(SPC) | |
| کالیبراسیون عمومی(CME) | |
| مقایسات بین آزمایشگاهی | |
| مهندسی فروش | |
| تجزیه و تحلیل خطا و اثرات ناشی از آن (FMEA) | |
| برنامه ریزی و کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار Primavera | |
| مقایسات بین آزمایشگاهی | پاییز ۹۳ |
| آشنایی با شیوه نگارش استاندارد ملی | |
| ممیزی داخلی سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاه مبتنی بر استاندارد ISO/IEC 17025:200 | |
| آشنایی با تغییرات در ویرایش جدید استاندارد ISO 9001 در سال ۲۰۱۵ | |
| تضمین کیفیت نتایج آزمون | |
| ممیزی داخلی سیستم مدیریت یکپارچه (IMS) | |
| ممیزی داخلی سیستم مدیریت کیفیت ISO9001:2008 | |
| نظام آراستگی محیط کار (۵S) | |
| مهارت اپراتوری تجهیزات (وسایل بازی، بادی و آبی ) | |
| تحلیل آماری با استفاده از نرم افزار minitab | زمستان ۹۳ |
| ارزیابی هزینه های کیفیت (COQ) | |
| تخمین عدم قطعیت اندازه گیری | |
| تشریح الزامات سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001:2008 | |
| مبانی و تشریح الزامات سیستم مدیریت بهداشت مواد غذایی بر اساس استاندارد HACCP | |
| مقایسات بین آزمایشگاهی | |
| حفاظت و ایمنی در آزمایشگاه | |
| آشنایی با شیوه نگارش استاندارد ملی |
برخی تصاویر
۱۳۹۴
| موضوع آموزش | تاریخ |
| کایزن عملیاتی | بهار و تابستان ۹۴ |
| اصول و مبانی GMP در صنایع غذایی | |
| تجزیه و تحلیل سیستم اندازه گیری MSA | |
| تشریح الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت محیط زیست (HSE – MS) | |
| اصول نمونه برداری | |
| آشنایی با مهارت های لازم در خصوص اپراتوری
(تجهیزات شهربازی، سازه های بادی) |
|
| آشنایی با الزامات استاندارد ملی ایران به شماره ۱۱۳۸۹ (سازه های بادی) | |
| آشنایـی با الزامـات استـاندارد ملـی ایـران به شماره ۲ و ۸۹۸۷-۱ ( تجهیزات شهربازی ) | |
| تشـریـح الزامـات و مستنـد سـازی ISO 9001: 2008 | |
| تعمیرات و نگهداری بهره ور فراگیر (TPM) | |
| تشریح الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت آزمایشگاه ISO/IEC17025 | |
| آشنایی با استاندارد فرش دستباف | |
| کنتـرل کیفیـت داخـلی و خـارجی درآزمایـشگاهها بر اساس استاندارد ISO/IEC17025 | |
| اصول مدیریت و سرپرستی |
|
| تشریح الزامات و مستند سازی ISO 9001:2008 | |
| کالیبراسیون تخصصی مبتنی بر پارامتر دما | |
| اصول انبارداری | |
| دوره ناظرین فنی شهربازیها و مراکز تفریحی |
|
| مقایسات بین آزمایشگاهی | پاییز و زمستان ۹۴ |
| کالیبراسیون عمومی | |
| اصول مدیریت و سرپرستی | |
| سیستم های اقدام اصلاحی و پیشگیرانه (CAPA) | |
| نگهداری و تعمیرات (PM) | |
| تخمین عدم قطعیت اندازه گیری | |
| کایزن عملیاتی ( بهبود مستمر ) | |
| ممیزی داخلی سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001:2008 | |
| زبان بدن (Body Language) | |
| تغییرات استاندارد سیستم مدیریت محیط زیست ISO/IEC 17025 | |
| حسابداری حقوق و دستمزد | |
| نظام آراستگی محیط کار (۵S) | |
| تشریح الزامات سیستم مدیریت بهداشت مواد غذایی بر اساس استاندارد HACCP | |
| حسابداری صنعتی | |
| تشریح الزامات سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001:2015 | |
| مدیریت ریسک بر مبنای استاندارد ISO 31000 | |
| تکنولوژی نگهدارنده در صنایع غذایی | |
| مدل تعالی سازمانی (EFQM) | |
| الگو برداری سیستماتیک (BENCHMARKING) |
برخی تصاویر
1395
| موضوع آموزش | تاریخ |
| تشریح الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001:2015 | بهار و تابستان ۹۵ |
| اصول و مبانی GMP در صنایع غذایی | |
| آشنایی با مبانی ، تشریح الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت بهداشت مواد غذایی (HACCP) | |
| نگهداری و تعمیرات فراگیر (TPM) | |
| اصول و فنون مذاکرات تجاری | |
| تشریح الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت آزمایشگاه ISO/IEC17025 | |
| آشنایی با الزامات استاندارد ملی ایران به شماره ۱۱۳۸۹ (سازه های بادی) | |
| آشنایـی با الزامـات استـاندارد ملـی ایـران به شماره ۲ و ۸۹۸۷-۱ ( تجهیزات شهربازی ) | |
| مهارت های لازم در خصوص اپراتوری وسایل تفریحی | |
| آشنایی با الزامات استاندارد ملی ایران به شماره ۱۴۲۳۸ (تجهیزات آبی) | |
| قوانین کار، مالیات و بیمه تأمین اجتماعی | |
| آئین نگارش مکاتبات اداری و اصول گزارش نویسی | |
| کنتـرل کیفیـت داخـلی و خـارجی درآزمایـشگاهها بر اساس استاندارد ISO/IEC17025 | |
| بازرسی جوش | |
| هیدرولیک و پنوماتیک | |
| برق عمومی | |
| مدیریت مالی برای مدیران غیر مالی | |
| تجزیه و تحلیل خطا و اثرات ناشی از آن (FMEA) | |
| اصول انبارداری و انبارگردانی | |
| مهارت های کاربردی مسئولین دفاتر | |
| حسابداری صنعتی پیشرفته | |
| طبقه بندی مشاغل | |
| سیستم مدیریت کیفیت در آموزش مبتنی بر استاندارد ISO 10015 | |
| آشنایی با استاندارد ملی آسانسورهای برقی به شماره ۱-۶۳۰۳ | پاییز ۹۵
|
| تکنولوژی تولید لوله های پلی پروپیلن و پلی اتیلن | |
| تشریح الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت محیط زیست ISO 14001 | |
| مقایسات بین آزمایشگاهی | |
| مهارت های کارآفرینی |
|
| برنامه ریزی تولید و کنترل موجودی |
برخی تصاویر
1396
تخمین عدم قطعیت اندازه گیری
| موضوع آموزش | تاریخ |
| آشنایی با شیوه نگارش استاندارد ملی | بهار ۹۶ |
| شیوه های نوین نیازسنجی، برنامه ریزی و سنجش اثربخشی | |
| طبقه بندی مشاغل | |
| ایمنی انبار و بازرسی کالا | |
| اصول و مبانی GMP در صنایع غذایی | |
| تشریح الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت کیفیت ISO9001:2015 | |
| آشنایی با الزامات استاندارد های ملی ایران به شماره ۲ و ۱-۸۹۸۷ (تجهیزات شهربازی) | |
| مهارت های لازم در خصوص اپراتوری وسایل تفریحی (شهربازی، بادی و ترامپولین) | |
| آشنایی با الزامات استاندارد های ملی ایران به شماره ۱۱۳۸۹ (تجهیزات بادی) | |
| آشنایی با الزامات استاندارد های ملی ایران به شماره ۴۹۸۹ (ترامپولین) | |
| نمونه برداری مواد غذایی | |
| مهارت های لازم در خصوص اپراتوری وسایل تفریحی | |
| تابستان ۹۶ | |
| ایمنی کار با مواد شیمیایی | |
| ایمنی در آزمایشگاه | |
| نگهداری مواد غذایی | |
| ممیزی داخلی سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001:2015 | |
| مقایسات بین آزمایشگاهی | |
| نقش و اثر بهبود دهنده ها و افزودنی ها در مواد غذایی | |
| مدیریت اسناد و فن بایگانی | |
| راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع و کارخانجات | |
| اصول و مبانی برگزاری نمایشگاه های تجاری | |
| اصول نمونه برداری | |
| سمینار بازاریابی و فروش حرفه ای | |
| بسته بندی مواد غذایی | |
| مدیریت قراردادها | |
| تشریح الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت آزمایشگاه ISO/IEC 17025 | |
| نظام آراستگی محیط کار (۵S) | |
| سیستم اقدام اصلاحی و پیشگیرانه (CAPA) با رویکرد ریسک در ISO 9001:2015 | |
| پاییز ۹۶ | |
| تشریح الزامات ISO 22000 | |
| نحوه تهیه اظهارنامه ارزش افزوده و خرید و فروش فصلی | |
| مهندسی فروش | |
| مدیریت امور اداری و کارگزینی | |
| تشریح الزامات و مستندسازی سیستم مدیریت کیفیت ISO9001:2015 | |
| آشنایی با قوانین کار و بیمه تامین اجتماعی | |
| آشنایی با نحوه انجام عارضه یابی | |
| تشریح الزامات و مستندسازی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت محیط زیست(HSE-MS) | |
| آشنایی با نحوه انجام عارضه یابی | زمستان ۹۶ |
| نگهداری و تعمیرات بهره ور فراگیر (TPM) | |
| ایمنی برق | |
| مهارت های کاربردی مسئولین دفاتر مدیران | |
| حسابداری حقوق و دستمزد | |
| مدیریت و برنامه ریزی خرید و تدارکات | |
| فنون پذیرایی و تشریفات | |
| ایمنی و آتش نشانی عمومی | |
| کنترل موجودی و سفارشات | |
| مدیریت منابع انسانی (HRM) | |
| کنترل کیفیت نتایج آزمون در آزمایشگاه | |
| سیستم استاندارد مدیریت کیفیت در آموزش مبتنی بر استاندارد ISO 10015 | |
| اصول انتظامات و حفاظت فیزیکی |
1397
| موضوع آموزش | تاریخ |
| آیین نگارش مکاتبات اداری | بهار ۹۷ |
| کالیبراسیون عمومی | |
| طبقه بندی مشاغل | |
| مدیریت رفتار سازمانی | |
| مدیریت اسناد و فن بایگانی | |
| سیستم اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه CAPA | |
| استاندارد غذای حلال | |
| تشریح الزامات ISO 14001:2015 | |
| تشریح الزمات ISO9001:2015 | |
| قوانین مالیاتی | |
| سیستم مدیریت ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE-MS) | تابستان ۹۷ |
| قوانین کار و بیمه تأمین اجتماعی | |
| مقایسات بین آزمایشگاهی | |
| تشریح الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت آزمایشگاه ISO/IEC17025 | |
| ممیزی داخلی سیستم مدیریت آزمایشگاه ISO/IEC17025 | |
| مدیریت پروژه براساس استاندارد PMBOK | |
| نظام آراستگی محیط کار (۵S) | |
| کاربرد ۵S در عملیات انبارداری | |
| مدیریت رنجیره تامین | |
| کاربرد نرم افزار Mini Tab در آزمایشگاه | |
| آشنایی با تغییرات سیستم مدیریت آزمایشگاه ISO/IEC17025 در ویرایش ۲۰۱۷ | |
| جوشکاری لب به لب لوله های پلی اتیلن | |
| مدیریت اسناد و فن بایگانی | |
| اصول گزارش نویسی در HSE | |
| ایمنی در آزمایشگاه | |
| آشنایی با قانون مالیات بر ارزش افزوده و نحوه تهیه اظهارنامه | |
| تجزیه و تحلیل درخت واقعه | |
| سیستم مدیریت انرژی بر اساس استاندارد ISO50001:2011 | |
| تشریح الزامات و مستندسازی سیستم مدیریت کیفیت ISO9001:2015 | |
| کنترل فرآیند آماری (SPC) | |
| تکنیک های رفتاری موثر با رویکرد کاربردی | |
| نگهداری و تعمیرات (PM) | |
| فنون پذیرایی و تشریفات | |
| کنترل کیفیت بتن آماده | |
| تغییرات ISO17025:2017 | |
| مهارتهای کاربردی مسئولین دفاتر مدیران | |
| آئین نگارش مکاتبات اداری | |
| کنترل فرآیند آماری (SPC) | |
| کاهش هزینه ها با استفاده از محاسبه هزینه های کیفیت ( COQ ) | پاییز ۹۷ |
| کارگاه آموزشی تکنیک های کاربردی مدیریت آموزش | |
| مدیریت ریسک براساس اصول استاندارد ISO 9001 & 31000 با رویکرد فرآیندی | |
| تخمین عدم قطعیت اندازه گیری | |
| اصول انبارداری و انبارگردانی | |
| طراحی مخلوط بتن به روش ملی | |
| سمینارشوالیه فروش | |
| کالیبراسیون تخصصی دما | |
| تشریح الزامات ISO9001:2015 | |
| تضمین کیفیت نتایج آزمون در آزمایشگاه | |
| تکنیک های کاربردی حقوق و دستمزد و روش های ثبت مالی | |
| آشنایی با الزامات و مبانی بسته بندی در صنایع غذایی | |
| آشنایی با قوانین مشاغل سخت و زیان آور | |
| بازاریابی در هزاره سوم | |
| تشریح الزامات سیستم مدیریت کیفیت در آزمایشگاه ISO 17025:2017 | |
| تشریح الزامات سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای ISO 45001:2017 | زمستان ۹۷ |
| ایمنی کار با مواد شیمیایی | |
| مدیریت استراتژیک | |
| سیستم های مدیریت نگهداری و تعمیرات(CMMS) | |
| بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد | |
| مقایسات بین آزمایشگاهی | |
| آشنایی با تست میدانی هیدرواستاتیک خطوط لولههای پلی اتیلن | |
| شناخت آزمایشات بتن تازه و سخت شده و تفسیر نتایج | |
| کاربرد نرم افزار اکسل در حسابداری | |
| کار گروهی |

























