سرممیزی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2005 | |
کد دوره: KHQ-QM-015 | مدت: ۳روز |
هدف: آشنایی با نحوه ممیزی برون سازمانی و نکات پیشرفته در انجام ممیزی سیستمهای مدیریت ایمنی مواد غذایی | |
محتوی:
۱- مروری بر الزامات ISO 22000:2005 ۲- فعالیتهای آماده سازی جهت ممیزی و مفاهیم آنالیز فرآیند ۳- تشریح معیارهای ممیزی و نحوه انجام ممیزی، طرح ریزی، رفتار ممیزی، نحوه گزارشدهی ۴- شناخت موارد عدم انطباق و نگرش ریشهایی به علل عدم انطباقهای ممیزی، اقدامات اصلاحی مرتبط ۵- صلاحیت و سیستم ارزیابی ممیزین ۶- مفهوم چک لیست و معرفی انواع آن ۷- مدیریت فرآیند ممیزی در سازمانها ۸- اجرا و هدایت تیم ممیزی ۹- جمع آوری اطلاعات و روانشناسی ممیزی، جمع بندی اطلاعات ۱۰- آشنایی با ضوابط بین المللی ممیزین، الزامات حفظ و بهبود صلاحیت ممیزین ۱۱- آشنایی با مراحل ثبت ممیزین و سرممیزین سیستمهای مدیریت کیفیت در صنایع غذایی |
|
پیش نیاز: |