مبانی، تشریح الزامات و مستندسازی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی۲۲۰۰۰:۲۰۰۵ ISO | |
کد دوره: KHQ-QM-013 | مدت: ۲روز |
هدف: آشنایی با مفاهیم و اصول سیستمهای مدیریت ایمنی مواد غذایی در صنایع مرتبط با زنجیره تولید مواد غذایی، تشریح الزامات و چگونگی ساخت و مستندسازی آن مبتنی بر استانداردISO 22000:2005 | |
محتوی:
۱- آشنایی با تعاریف و اصطلاحات ۲- آشنایی با مفاهیم و واژگان مقوله ایمنی مواد غذایی ۳- الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ۴- برنامه پیش نیازی PRPs)) 5- پیش نیازی عملیاتی (OPRPs) ۶- اصول HACCP 7- روش شناسایی خطرات بر اساس درخت تصمیمگیری و ارزیابی آنها ۸- نحوه تشخیص نقاط کنترل بحرانی ۹- آشنایی با روشهای GMP ۱۰- نحوه تهیه مستندات و پیاده سازی سیستم |
|
پیش نیاز: |