موضوع آموزش | تاریخ |
کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار MSP | پاییز و زمستان ۸۸ |
کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار Primavera | |
ممیزی داخلی استاندارد مدیریت کیفیت ISO 9001:2008 | |
تشریح معیارهای EFQM | |
ساماندهی محیط کار ۵S | |
مدیریت پروژه بر اساس PMBOK | |
مدیریت و مهندسی ارزش | |
سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای OHSAS 18001:2007 |
۱۳۸۸
۱۳۸۹
موضوع آموزش | تاریخ |
کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار MSP | بهار ۸۹ |
کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار Primavera | |
ممیزی داخلی استاندارد مدیریت کیفیت ISO 9001:2008 | |
کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار MSP | پاییز و زمستان ۸۹ |
کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار Primavera | |
ممیزی داخلی استاندارد مدیریت کیفیت ISO 9001:2008 | |
سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای OHSAS 18001:2007 | |
نرم افزار ارزیابی فنی و اقتصادی Comfar | |
مدیریت و مهندسی ارزش | |
مدیریت پروژه بر اساس PMBOK | |
تشریح معیارهای EFQM |
برخی تصاویر
۱۳۹۰
موضوع آموزش | تاریخ |
کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار MSP | بهار ۹۰ |
کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار Primavera | |
ممیزی داخلی استاندارد مدیریت کیفیت ISO 9001:2008 | |
سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای OHSAS 18001:2007 | |
نرم افزار ارزیابی فنی و اقتصادی Comfar | |
مدیریت و مهندسی ارزش | |
مدیریت پروژه بر اساس PMBOK | |
تشریح معیارهای EFQM | |
کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار MSP | پاییز و زمستان ۹۰ |
کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار Primavera | |
نرم افزار Minitab | |
تشریح الزامات و مستندسازی سیستم مدیریت کیفیت ۹۰۰۱:۲۰۰۸ ISO | |
سرممیزی سیستم های مدیریت کیفیت مبتنی بر استاندارد ۹۰۰۱:۲۰۰۸ ISO | |
مبانی، تشریح الزامات ، مستند سازی و ممیزی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای OHSAS 18001:2007 | |
مبانی، تشریح الزامات، مستندسازی و ممیزی HSE-ME | |
مبانی، تشریح الزامات، مستندسازی و ممیزی ISO 14001:2004 | |
تربیت کارشناس تضمین کیفیت |
برخی تصاویر
۱۳۹۱
موضوع آموزش | تاریخ |
ممیزی داخلی سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001:2008 | بهار و تابستان ۹۱ |
ممیزی داخلی سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاه ISO/IEC17025 | |
تشریح الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای OHSAS 18001 | |
تشریح الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاه ISO/IEC 17025 | |
ممیزی سیستم مدیریت کیفیت مواد غذایی ISO 22000 | |
سر ممیزی سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001:2008 | |
ارگانیک مواد غذایی | |
ممیزی داخلی سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001:2008 | |
مقاله نویسی ISI | پاییز و زمستان ۹۱ |
ممیزی سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاه ISO/IEC 17025 | |
کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار MSP | |
رویکرد علمی برنامه ریزی آموزش بر مبنای استاندارد ISO 10015 |
برخی تصاویر
۱۳۹۲
موضوع آموزش | تاریخ |
بازرسی چشمی جوش (VT) | بهار ۹۲ |
اپراتوری و تشریح استاندارد۸۹۸۷ (جهت سازندگان بهره برداران و واردکنندگان مجموعه های تفریحی) |
|
اپراتوری و تشریح استاندارد۱۱۳۸۹ (تجهیزات وسایل بادی- ایمنی و روشهای آزمون ) |
|
اپراتوری و تشریح استاندارد۱۴۲۳۸-۱و۲ (جهت سازندگان بهره برداران و واردکنندگان مجموعه های تفریحی و سرسره های آبی ) |
|
مهارت اپراتوری تجهیزات وسایل (بازی، آبی، بادی) | |
اصول مقاله نویسیISI | |
برنامه ریزی و کنترل پروژه با استفاده از نرم افزارMSP | |
برنامه ریزی وکنترل پروژه با استفاده ازنرم افزار Primavera | |
نظام آراستگی محیط کار (۵S) | |
ممیزی داخلی سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001:2008 |
|
تخمین عدم قطعیت اندازه گیری | |
برنامه ریزی و کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار MSP | تابستان ۹۲ |
سامانه های لوله گذاری برای کاربردهای آبرسانی، فاضلاب و زهکشی تحت فشار- پلی اتیلن(PE)- (مطابق استاندارد ملی ایران به شمارهINSO 14427 ) |
|
برنامه ریزی و کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار Primavera | |
مدیریت پروژه بر اساس استاندارد PMBOK | |
نرم افزار تحلیل آماری SPSS | |
تشریح الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاه ISO/IEC 17025 | |
مدیریت نگهداری و تعمیرات CMMS | |
مدیریت مالی | |
حسابداری مالیاتی | |
ممیزی سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاه ISO/IEC 17025 |
پاییز ۹۲ |
ممیزی داخلی سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001:2008 |
|
برنامه ریزی و کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار MSP | |
برنامه ریزی و کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار Primavera | |
نرم افزار تحلیل آماری SPSS | |
مدیریت مالی برای مدیران غیر مالی | زمستان ۹۲ |
آشنایی با مبانی ، تشریح الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت بهداشت مواد غذایی ((HACCP |
|
سیستم مدیریت نگهداری و تعمیرات مکانیزه (CMMS) | |
حسابداری قیمت تمام شده | |
کنترل کیفیت آماری | |
کنترل کیفیت آماری ویژه واحدهای صنعتی رفسنجان | |
ایمنی حین کار ویژه واحدهای صنعتی رفسنجان | |
تشریح معیارهای مدل EFQM | |
تخمین عدم قطعیت اندازه گیری | |
مبانی، تشریح الزامات سیستم مدیریت ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE-MS) |
برخی تصاویر
۱۳۹۳
موضوع آموزش | تاریخ |
کالیبراسیون عمومی (CME) | بهار ۹۳ |
ممیزی داخلی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO22000:2005 | |
اصول انبارداری | |
ممیزی داخلی سیستم مدیریت کیفیت ISO9001:2008 | |
ممیزی داخلی سیستم مدیریت کیفیت ISO9001:2008 | |
رویکرد حل مسئله با متدولوژی شش سیگما | |
ممیزی داخلی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ایOHSAS 18001:2007 | |
نگهداری و تعمیرات بهره ور فراگیر TPM | |
تشریح الزامات سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاه مبتنی بر استاندارد ISO/IEC 17025 | |
برنامه ریزی و کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار Primavera | |
اپراتوری و تشریح استاندارد۸۹۸۷(جهت سازندگان بهره برداران و واردکنندگان مجموعه های تفریحی) | تابستان ۹۳ |
اپراتوری و تشریح استاندارد۱۱۳۸۹(تجهیزات وسایل بادی- ایمنی و روشهای آزمون ) | |
اپراتوری و تشریح استاندارد۱۴۲۳۸-۱و۲(جهت سازندگان بهره برداران و واردکنندگان مجموعه هایتفریحی و سرسره های آبی ) | |
کنترل فرآیند آماری(SPC) | |
کالیبراسیون عمومی(CME) | |
مقایسات بین آزمایشگاهی | |
مهندسی فروش | |
تجزیه و تحلیل خطا و اثرات ناشی از آن (FMEA) | |
برنامه ریزی و کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار Primavera | |
مقایسات بین آزمایشگاهی | پاییز ۹۳ |
آشنایی با شیوه نگارش استاندارد ملی | |
ممیزی داخلی سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاه مبتنی بر استاندارد ISO/IEC 17025:200 | |
آشنایی با تغییرات در ویرایش جدید استاندارد ISO 9001 در سال ۲۰۱۵ | |
تضمین کیفیت نتایج آزمون | |
ممیزی داخلی سیستم مدیریت یکپارچه (IMS) | |
ممیزی داخلی سیستم مدیریت کیفیت ISO9001:2008 | |
نظام آراستگی محیط کار (۵S) | |
مهارت اپراتوری تجهیزات (وسایل بازی، بادی و آبی ) | |
تحلیل آماری با استفاده از نرم افزار minitab | زمستان ۹۳ |
ارزیابی هزینه های کیفیت (COQ) | |
تخمین عدم قطعیت اندازه گیری | |
تشریح الزامات سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001:2008 | |
مبانی و تشریح الزامات سیستم مدیریت بهداشت مواد غذایی بر اساس استاندارد HACCP | |
مقایسات بین آزمایشگاهی | |
حفاظت و ایمنی در آزمایشگاه | |
آشنایی با شیوه نگارش استاندارد ملی |
برخی تصاویر
۱۳۹۴
موضوع آموزش | تاریخ |
کایزن عملیاتی | بهار و تابستان ۹۴ |
اصول و مبانی GMP در صنایع غذایی | |
تجزیه و تحلیل سیستم اندازه گیری MSA | |
تشریح الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت محیط زیست (HSE – MS) | |
اصول نمونه برداری | |
آشنایی با مهارت های لازم در خصوص اپراتوری
(تجهیزات شهربازی، سازه های بادی) |
|
آشنایی با الزامات استاندارد ملی ایران به شماره ۱۱۳۸۹ (سازه های بادی) | |
آشنایـی با الزامـات استـاندارد ملـی ایـران به شماره ۲ و ۸۹۸۷-۱ ( تجهیزات شهربازی ) | |
تشـریـح الزامـات و مستنـد سـازی ISO 9001: 2008 | |
تعمیرات و نگهداری بهره ور فراگیر (TPM) | |
تشریح الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت آزمایشگاه ISO/IEC17025 | |
آشنایی با استاندارد فرش دستباف | |
کنتـرل کیفیـت داخـلی و خـارجی درآزمایـشگاهها بر اساس استاندارد ISO/IEC17025 | |
اصول مدیریت و سرپرستی |
|
تشریح الزامات و مستند سازی ISO 9001:2008 | |
کالیبراسیون تخصصی مبتنی بر پارامتر دما | |
اصول انبارداری | |
دوره ناظرین فنی شهربازیها و مراکز تفریحی |
|
مقایسات بین آزمایشگاهی | پاییز و زمستان ۹۴ |
کالیبراسیون عمومی | |
اصول مدیریت و سرپرستی | |
سیستم های اقدام اصلاحی و پیشگیرانه (CAPA) | |
نگهداری و تعمیرات (PM) | |
تخمین عدم قطعیت اندازه گیری | |
کایزن عملیاتی ( بهبود مستمر ) | |
ممیزی داخلی سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001:2008 | |
زبان بدن (Body Language) | |
تغییرات استاندارد سیستم مدیریت محیط زیست ISO/IEC 17025 | |
حسابداری حقوق و دستمزد | |
نظام آراستگی محیط کار (۵S) | |
تشریح الزامات سیستم مدیریت بهداشت مواد غذایی بر اساس استاندارد HACCP | |
حسابداری صنعتی | |
تشریح الزامات سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001:2015 | |
مدیریت ریسک بر مبنای استاندارد ISO 31000 | |
تکنولوژی نگهدارنده در صنایع غذایی | |
مدل تعالی سازمانی (EFQM) | |
الگو برداری سیستماتیک (BENCHMARKING) |
برخی تصاویر
1395
موضوع آموزش | تاریخ |
تشریح الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001:2015 | بهار و تابستان ۹۵ |
اصول و مبانی GMP در صنایع غذایی | |
آشنایی با مبانی ، تشریح الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت بهداشت مواد غذایی (HACCP) | |
نگهداری و تعمیرات فراگیر (TPM) | |
اصول و فنون مذاکرات تجاری | |
تشریح الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت آزمایشگاه ISO/IEC17025 | |
آشنایی با الزامات استاندارد ملی ایران به شماره ۱۱۳۸۹ (سازه های بادی) | |
آشنایـی با الزامـات استـاندارد ملـی ایـران به شماره ۲ و ۸۹۸۷-۱ ( تجهیزات شهربازی ) | |
مهارت های لازم در خصوص اپراتوری وسایل تفریحی | |
آشنایی با الزامات استاندارد ملی ایران به شماره ۱۴۲۳۸ (تجهیزات آبی) | |
قوانین کار، مالیات و بیمه تأمین اجتماعی | |
آئین نگارش مکاتبات اداری و اصول گزارش نویسی | |
کنتـرل کیفیـت داخـلی و خـارجی درآزمایـشگاهها بر اساس استاندارد ISO/IEC17025 | |
بازرسی جوش | |
هیدرولیک و پنوماتیک | |
برق عمومی | |
مدیریت مالی برای مدیران غیر مالی | |
تجزیه و تحلیل خطا و اثرات ناشی از آن (FMEA) | |
اصول انبارداری و انبارگردانی | |
مهارت های کاربردی مسئولین دفاتر | |
حسابداری صنعتی پیشرفته | |
طبقه بندی مشاغل | |
سیستم مدیریت کیفیت در آموزش مبتنی بر استاندارد ISO 10015 | |
آشنایی با استاندارد ملی آسانسورهای برقی به شماره ۱-۶۳۰۳ | پاییز ۹۵
|
تکنولوژی تولید لوله های پلی پروپیلن و پلی اتیلن | |
تشریح الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت محیط زیست ISO 14001 | |
مقایسات بین آزمایشگاهی | |
مهارت های کارآفرینی |
|
برنامه ریزی تولید و کنترل موجودی |
برخی تصاویر
1396
تخمین عدم قطعیت اندازه گیری
موضوع آموزش | تاریخ |
آشنایی با شیوه نگارش استاندارد ملی | بهار ۹۶ |
شیوه های نوین نیازسنجی، برنامه ریزی و سنجش اثربخشی | |
طبقه بندی مشاغل | |
ایمنی انبار و بازرسی کالا | |
اصول و مبانی GMP در صنایع غذایی | |
تشریح الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت کیفیت ISO9001:2015 | |
آشنایی با الزامات استاندارد های ملی ایران به شماره ۲ و ۱-۸۹۸۷ (تجهیزات شهربازی) | |
مهارت های لازم در خصوص اپراتوری وسایل تفریحی (شهربازی، بادی و ترامپولین) | |
آشنایی با الزامات استاندارد های ملی ایران به شماره ۱۱۳۸۹ (تجهیزات بادی) | |
آشنایی با الزامات استاندارد های ملی ایران به شماره ۴۹۸۹ (ترامپولین) | |
نمونه برداری مواد غذایی | |
مهارت های لازم در خصوص اپراتوری وسایل تفریحی | |
تابستان ۹۶ | |
ایمنی کار با مواد شیمیایی | |
ایمنی در آزمایشگاه | |
نگهداری مواد غذایی | |
ممیزی داخلی سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001:2015 | |
مقایسات بین آزمایشگاهی | |
نقش و اثر بهبود دهنده ها و افزودنی ها در مواد غذایی | |
مدیریت اسناد و فن بایگانی | |
راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع و کارخانجات | |
اصول و مبانی برگزاری نمایشگاه های تجاری | |
اصول نمونه برداری | |
سمینار بازاریابی و فروش حرفه ای | |
بسته بندی مواد غذایی | |
مدیریت قراردادها | |
تشریح الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت آزمایشگاه ISO/IEC 17025 | |
نظام آراستگی محیط کار (۵S) | |
سیستم اقدام اصلاحی و پیشگیرانه (CAPA) با رویکرد ریسک در ISO 9001:2015 | |
پاییز ۹۶ | |
تشریح الزامات ISO 22000 | |
نحوه تهیه اظهارنامه ارزش افزوده و خرید و فروش فصلی | |
مهندسی فروش | |
مدیریت امور اداری و کارگزینی | |
تشریح الزامات و مستندسازی سیستم مدیریت کیفیت ISO9001:2015 | |
آشنایی با قوانین کار و بیمه تامین اجتماعی | |
آشنایی با نحوه انجام عارضه یابی | |
تشریح الزامات و مستندسازی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت محیط زیست(HSE-MS) | |
آشنایی با نحوه انجام عارضه یابی | زمستان ۹۶ |
نگهداری و تعمیرات بهره ور فراگیر (TPM) | |
ایمنی برق | |
مهارت های کاربردی مسئولین دفاتر مدیران | |
حسابداری حقوق و دستمزد | |
مدیریت و برنامه ریزی خرید و تدارکات | |
فنون پذیرایی و تشریفات | |
ایمنی و آتش نشانی عمومی | |
کنترل موجودی و سفارشات | |
مدیریت منابع انسانی (HRM) | |
کنترل کیفیت نتایج آزمون در آزمایشگاه | |
سیستم استاندارد مدیریت کیفیت در آموزش مبتنی بر استاندارد ISO 10015 | |
اصول انتظامات و حفاظت فیزیکی |
1397
موضوع آموزش | تاریخ |
آیین نگارش مکاتبات اداری | بهار ۹۷ |
کالیبراسیون عمومی | |
طبقه بندی مشاغل | |
مدیریت رفتار سازمانی | |
مدیریت اسناد و فن بایگانی | |
سیستم اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه CAPA | |
استاندارد غذای حلال | |
تشریح الزامات ISO 14001:2015 | |
تشریح الزمات ISO9001:2015 | |
قوانین مالیاتی | |
سیستم مدیریت ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE-MS) | تابستان ۹۷ |
قوانین کار و بیمه تأمین اجتماعی | |
مقایسات بین آزمایشگاهی | |
تشریح الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت آزمایشگاه ISO/IEC17025 | |
ممیزی داخلی سیستم مدیریت آزمایشگاه ISO/IEC17025 | |
مدیریت پروژه براساس استاندارد PMBOK | |
نظام آراستگی محیط کار (۵S) | |
کاربرد ۵S در عملیات انبارداری | |
مدیریت رنجیره تامین | |
کاربرد نرم افزار Mini Tab در آزمایشگاه | |
آشنایی با تغییرات سیستم مدیریت آزمایشگاه ISO/IEC17025 در ویرایش ۲۰۱۷ | |
جوشکاری لب به لب لوله های پلی اتیلن | |
مدیریت اسناد و فن بایگانی | |
اصول گزارش نویسی در HSE | |
ایمنی در آزمایشگاه | |
آشنایی با قانون مالیات بر ارزش افزوده و نحوه تهیه اظهارنامه | |
تجزیه و تحلیل درخت واقعه | |
سیستم مدیریت انرژی بر اساس استاندارد ISO50001:2011 | |
تشریح الزامات و مستندسازی سیستم مدیریت کیفیت ISO9001:2015 | |
کنترل فرآیند آماری (SPC) | |
تکنیک های رفتاری موثر با رویکرد کاربردی | |
نگهداری و تعمیرات (PM) | |
فنون پذیرایی و تشریفات | |
کنترل کیفیت بتن آماده | |
تغییرات ISO17025:2017 | |
مهارتهای کاربردی مسئولین دفاتر مدیران | |
آئین نگارش مکاتبات اداری | |
کنترل فرآیند آماری (SPC) | |
کاهش هزینه ها با استفاده از محاسبه هزینه های کیفیت ( COQ ) | پاییز ۹۷ |
کارگاه آموزشی تکنیک های کاربردی مدیریت آموزش | |
مدیریت ریسک براساس اصول استاندارد ISO 9001 & 31000 با رویکرد فرآیندی | |
تخمین عدم قطعیت اندازه گیری | |
اصول انبارداری و انبارگردانی | |
طراحی مخلوط بتن به روش ملی | |
سمینارشوالیه فروش | |
کالیبراسیون تخصصی دما | |
تشریح الزامات ISO9001:2015 | |
تضمین کیفیت نتایج آزمون در آزمایشگاه | |
تکنیک های کاربردی حقوق و دستمزد و روش های ثبت مالی | |
آشنایی با الزامات و مبانی بسته بندی در صنایع غذایی | |
آشنایی با قوانین مشاغل سخت و زیان آور | |
بازاریابی در هزاره سوم | |
تشریح الزامات سیستم مدیریت کیفیت در آزمایشگاه ISO 17025:2017 | |
تشریح الزامات سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای ISO 45001:2017 | زمستان ۹۷ |
ایمنی کار با مواد شیمیایی | |
مدیریت استراتژیک | |
سیستم های مدیریت نگهداری و تعمیرات(CMMS) | |
بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد | |
مقایسات بین آزمایشگاهی | |
آشنایی با تست میدانی هیدرواستاتیک خطوط لولههای پلی اتیلن | |
شناخت آزمایشات بتن تازه و سخت شده و تفسیر نتایج | |
کاربرد نرم افزار اکسل در حسابداری | |
کار گروهی |