محورهای علمی دوره
افزودنیهای مواد غذایی- برنامه آموزشی برای مدیران فنی و تولید در صنایع غذایی – چرا مواد غذایی و رنگی به مواد غذایی اضافه می شوند؟ – افزودنی غذایی چیست؟ – افزودنی رنگی چیست؟ – مواد افزودنی برای استفاده در مواد غذایی چگونه تصویب می شوند؟ -انواع مواد غذایی – تنظیم کننده های اسید- ماده ضد پخت- ماده ضد کف کننده- آنتی اکسیدان- ماده ضد کف کننده- آناتو- بکسین- کارامل- β-کاروتن- عوامل نگهدارنده رنگ- سوالات و پاسخ ها درباره مواد غذایی و افزودنی های رنگی -انواع مواد غذایی – اطلاعات اضافی
مدرس دوره
مدرس دوره : آقای دکتر حقانی
زمان برگزاری دوره

۲ بهمن ماه ۹۹

گواهینامه آموزشی

همراه با اعطای گواهینامه معتبر داخلی مورد تایید سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

نحوه برگزاری دوره

یک روزه-مجازی

شرایط ثبت نام

جهت کسب اطلاع از شهریه دوره با شماره های ۳۲۴۶۰۸۰۴-۳۲۴۳۸۶۳۸ تماس حاصل فرمایید.