برچسب گذاری مواد غذایی

محمورهای علمی دوره
۱- تعاریف

۲- الزامات

۳- اظهارات توصیفی

۴- اظهارات اخطاری

۵- برچسب گذاری محصولات پروبیوتیک

۶– ادعاهای عمومی

۷- ادعاهای تغذیه ای

۸- ادعاهای سلامتی بخش

۹- نشانگرهای رنگی و مفهوم آنها

۱۰- برچسب کنترل اصالت و سلامت کالا

۱۱- فرآیند استعلام اصالت محصولات سلامت محور

مدرس دوره
مدرس دوره : خانم دکتر علیزاده

– دکتری علوم و صنایع غذایی

– مدرس دوره های معاونت غذا و دارو قطب هشتم

– کارشناس مسئول کنترل و بازرسی اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی معاونت غذا و دارو

زمان برگزاری دوره

۲۴ مهرماه ۹۸

گواهینامه آموزشی

همراه با اعطای گواهینامه معتبر داخلی مورد تأیید سازمان ملی استاندارد ایران

شرایط ثبت نام

جهت کسب اطلاع از شهریه دوره با شماره های ۳۲۴۶۰۸۰۴-۳۲۴۳۸۶۳۸ تماس حاصل فرمایید.