ممیزی داخلی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ۲۲۰۰۰:۲۰۰۵ ISO | |
کد دوره: KHQ-QM-014 | مدت: ۲روز |
هدف: آشنایی با ممیزی داخلی سیستمهای مدیریت ایمنی مواد غذایی مبتنی بر استاندارد ISO22000:2005 | |
محتوی:
۱- آشنایی با تعاریف و اصطلاحات ۲- تشریح عناصر استاندارد و الزامات اجرایی ۳- روش شناسایی خطرات بر اساس درخت تصمیمگیری و ارزیابی آنها ۴- نحوه تشخیص نقاط کنترل بحرانی ۵- آشنایی با روشهای GMP ۶- شناخت دقیق الزامات استاندارد ISO ۲۲۰۰۰:۲۰۰۵ ۷- تشریح معیارهای ممیزی و نحوه انجام ممیزی داخلی ۸- نحوه تهیه برنامه و انجام مراحل ممیزی داخلی ۹- مدیریت ممیزی و اصول و اهداف آن ۱۰- نحوه ایجاد چک لیستهای ممیزی و تشخیص عدم انطباق و نحوه تعیین اقدامات اصلاحی ۱۱- نحوه رفتار به هنگام ممیزی با بهرهگیری از مفاد استاندارد ISO 19011:2002 ۱۲- نحوه ممیزی سیستمهای مدیریت ایمنی مواد غذایی |
|
پیش نیاز: |